Category: Hvornår får man menstruation efter ægløsning Køge

Sådan får du større barm fortrydelses pille

11.05.2016

sådan får du større barm fortrydelses pille

Læs rådene i denne artikel inden du beslutter dig for at få større barm. Jeg har flere veninder der har fået større barm vha. p- piller, men det virker ikke for mig. Det er nogle store tanker og bekymringer, du går rundt med. Umiddelbart virker det til, at I har haft sex få dage før, du egentlig skulle have din menstruation. P-piller indeholder de to hormoner gestagen og østrogen. bumser, større bryster, stiv penis o.l. P-piller i dag indeholder meget få hormoner og har få bivirkninger. . Nødprævention/ fortrydelsespille indeholder hormonet gestagen, som kan.

Sådan får du større barm fortrydelses pille -  2009-03-09

Hilsen Caroline, 15 år. Men det varer altså kun mens hormonet stadig er aktivt. Hvad må jeg spise? Hormonet gør, at ægløsningen forhindres, slimhinden i livmoderen udvikles dårligt og der dannes tykt slim i livmoderhalsen, så sædcellerne ikke kan komme op i livmoderen.

Sådan får du større barm fortrydelses pille - ruel Heart

Ingen bekymring om prævention i fem til otte år. Den fortrydelsespille du har taget er helt ude af kroppen ca 9 dage efter du har taget den. Sex påvirker vores følelser og kan både føre til masser af glæde og dybe sår. Ja som du kan se på min ticker, virkede fortrydelsespillen ikke her. Se flere blogs Se flere blogs Flere indlæg. Det vil jeg helst ikke risikere! Lær alt hvad du skal vide før du vælger at tage en fortrydelsespille på Graviditet. dk. siden og min menstruation skulle jeg ha for en uge siden. jeg har fået lidt større bryster og har smerter i har været på p-piller et stykke tid, og er nu bange for at jeg måske får lidt svært ved at blive gravid har Skal vi få børn nu eller ej?. Læs rådene i denne artikel inden du beslutter dig for at få større barm. Jeg har flere veninder der har fået større barm vha. p- piller, men det virker ikke for mig. Det ligger også i mine gener at have ok store bryster? Den fortrydelsespille du har taget er helt ude af kroppen ca 9 dage efter du har taget den. mors eller fars side har store bryster, så er der også større sandsynlighed for at du vil få det.

 Comments: 0

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *