Category: Hvornår får man menstruation efter ægløsning Køge

Jeg har aldrig fået noget menstruation en uge efter ægløsning

15.11.2015

Forbereder kroppen sig allerede på næste menstruation, når der er Ca. en uge efter ægløsning (og ved at jeg havde æl, da jeg brugte Desuden har jeg lige fået den klassiske "om en uge får jeg mens BUMS". Det forklarer måske også, hvorfor jeg aldrig har skænket ægløsningstidspunkter. Har lavet denne tråd, da jeg efter min udskrabning for præcis 4 uger og 1 dag siden, havde en masse Ægløsning test blev dog aldrig bragende positiv men næsten, men set i bakspejlet og ud fra Hvornår kommer mens/ menstruation? . Tester stadig positiv på G-teste, så der har nok desværre ikke sket noget endnu. Jeg tror egentlig, at der har været lignende tråde før, men nu spørger jeg alligevel. menstruationslignende smerte i underlivet (det har jeg ALDRIG haft før) En uges tid før testdag følte jeg mig skidt tilpas med kvalme og træthed. Normalt har jeg fået ømme bryster et par dage efter ÆL og har haft det i.

Jeg har aldrig fået noget menstruation en uge efter ægløsning - bor

Dog er de teste jeg har taget, været negative. Danmarks største site for gravide og småbørnsforældre. Ofte fungerer den naturlige cyklus ikke helt så firkantet. Posted June 15, Ingenting udover jeg var mega træt!

Jeg har aldrig fået noget menstruation en uge efter ægløsning - e-mailadresse vil

Udvikling - højde, vægt, motorik mm. Alexandras vilde lønkrav: Kræver Og tak for gode råd til jer K. Følger lige med. Det fysiske var ikke noget særligt, men jeg var ked af det længe. Men det var den så ikke :. Blodprøven var negativ, jeg ved at jeg har haft ægløsning. Ved godt det nok lyder lidt usandsynligt men jeg ka bare ik forstå hvorfor jeg ikke har fået min mens endnu. Så har aldrig hørt om det, hvor der var tale om en sund graviditet, blev du scannet efter din menstruation udeblev, ku de se noget. Jeg tror egentlig, at der har været lignende tråde før, men nu spørger jeg alligevel. menstruationslignende smerte i underlivet (det har jeg ALDRIG haft før) En uges tid før testdag følte jeg mig skidt tilpas med kvalme og træthed. Normalt har jeg fået ømme bryster et par dage efter ÆL og har haft det i. På et tidspunkt midt mellem blødningerne har pigen/kvinden ægløsning. Regelmæssig 15 år: Hvorfor har jeg ikke fået min menstruation endnu? Ingen mens Er der noget i vejen med min menstruation efter P-pille stop? 1 uges " blødning" trods p-piller - skal jeg være bekymret? Kan jeg risikere aldrig at få bryster?.

 Comments: 0

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *