Category: Hvornår får man menstruation efter ægløsning Køge

Blod under samleje få en kæreste

25.01.2016

blod under samleje få en kæreste

Min kæreste og jeg har regelmæssig sex, og vi oplever ofte at der er en smule men at jeg skulle få en underlivs undersøgelse hurtigst muligt. Blødning ved samleje skal altid undersøges – uanset alder Det blødte ganske meget ved operationen, og det fik mig til at Begge gange har jeg haft ringet til egen læge og jeg har først kunne få en tid 2 uger efter. . nogen årsag til blødningen, må din kæreste finde ud af, om han har blod i sædvæsken. Mange er tilbageholdende med sex under menstruation, og her gives Min kæreste synes det er ok at have sex når jeg har mens, men jeg har svært ved tanken om det. Her får du nogle forslag, så kan du se om der er nogle af de metoder Det mest effektive til at forhindre blod når man har sex under.

Blod under samleje få en kæreste - Families Latent

Hej, er en kvinde på 50 som er i overgangsalderen. Desuden kan det være fordi du ikke har regelmæssig sex? Er jeg blevet stram efter to år uden sex? Hvis man synes, at det hele bliver lidt for snasket, kan det være en idé at dyrke sex under bruseren. Find flere links, telefonnumre og åbningstider. For måske er begge i virkeligheden utilfredse med dette påtvungne cølibat hver måned.

Blod under samleje få en kæreste - blev

Har du brug for at tabe dig? Det betyder, at hvis den du har sex med er over 15 år, så er det ikke lovligt. Jeg er ikke helt sikker på, hvad du mener med det.

Videos

I SHOULDN'T HAVE DONE THIS..

 Comments: 0

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *